Møldrup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 10. juni 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 10. juni 2023

DR1

05:50  

Alene i vildmarken USA VIII (4:12)
Alene i vildmarken USA VIII (4:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VII) Isolationen begynder at presse deltagerne til det yderste. Nærkontakt med et aggressivt rovdyr bringer en deltagers liv i alvorlig fare, mens en enorm ensomhedsfølelse rammer en anden.

06:55  

Alene i vildmarken USA VIII (5:12)
Alene i vildmarken USA VIII (5:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Mens deltagerne kæmper for at skaffe nok mad, sætter en deltager alt ind på at nedlægge større vildt. Da muligheden viser sig, begynder alvoren ved eksperimentet at sive ind.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Explainer - Kan kunstig intelligens stjæle dit job?
Explainer - Kan kunstig intelligens stjæle dit job? Kunstig intelligens er midt i et boom. En rapport anslår, at teknologien er klar til at overtage flere 100 millioner jobs fra mennesker. Men kan det virkelig være rigtigt? Og hvem er i så fald i størst fare for at miste jobbet til kunstig intelligens?

08:15  

Hjemmefronten (2:6)
Hjemmefronten (2:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

06:00  

Deadline
Deadline Grønlands geopolitiske rolle er vigtigere end nogensinde. Men alligevel bliver Danmark ved med at træde Grønland over de diplomatiske tæer. Issa Jeppesen er vært.

06:25  

Deadline
Deadline Striden mellem Polen og EU eskalerer i disse dage. I weekenden protesterede en halv million polakker imod en ny lov, der ifølge kritikere reelt hindrer oppositionen i at stille med sin spidskandidat til valget i efteråret. Mandag afgjorde EU-domstolen, at en retsreform i landet strider mod EU-retten. 35 milliarder euro i EU-støtte er i den forbindelse holdt tilbage. Og nu rejser EU-kommissionen en sag imod polakkerne om netop det, der blev demonstreret imod i weekenden. Hvorfor er konflikten så alvorlig for unionen, og hvordan kan den løses? Niels Krause-Kjær spørger juristen Sune Klinge fra KU, historikeren Vibe Termansen og Anders Vistisen, der sidder i EU-parlamentet for DF.

06:55  

Deadline
Deadline Mens statsministeren er på præsidentbesøg i Washington, bliver det diskuteret vidt og bredt, om Mette Frederiksen er på vej mod en international toppost i Nato. Og selvom der indtil videre kun er tale om rygter, så har spekulationerne allerede fået konkret betydning for dansk politik. Issa Mahmoud Jeppesen analyserer Christiansborgs rygtebørs med sine gæster.

07:20  

Deadline
Deadline Den er en socialdemokratisk hjertesag, der har været undervejs i årevis, og nu er den netop blevet vedtaget. 'Barnets Lov' skal komme udsatte børn til undsætning med flere rettigheder og bedre sagsbehandlingen. Men faktisk kan den eksisterende lovgivning meget af det samme - den bliver bare ikke overholdt, lyder kritikken. Så hvad nytter det med ny lovgivning? Astrid Berg spørger socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil i Deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

05:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:55  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

06:15  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:30  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Paw Patrol Ready Race Rescue
Paw Patrol Ready Race Rescue Adventure Bay 500 er i gang. Vovserne er klar til at være mekanikere for deres yndlingsracerkører, Drønet. Da den legendariske racerkører ikke kan køre i mesterskabsløbet, får han Marshall til at sætte sig bag rattet og køre i hans sted.

08:10  

Walter og Trofast - et spørgsmål om liv eller brød
Walter og Trofast - et spørgsmål om liv eller brød Walter og Trofast har åbnet et bageri - som det hele udvikler sig til et mord-mysterium, som bliver særligt speget, da Walter forelsker sig. Instruktør: Nick Park.

08:43  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Hjemmefronten (3:6)
Hjemmefronten (3:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

09:50  

Lewis: Øgleyngel
Lewis: Øgleyngel Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: Generation of Vipers) Litteraturprofessoren Miranda Thornton er sønderknust, da et satirisk website offentliggør en video, hun har indspillet til et dating-website. Mens de studerende fniser over videoen, tager Miranda hjem. Næste morgen findes hun død. Retsmedicineren Laura Hobson er 99 procent sikker på, at det er selvmord. Men Lewis vælger at fokusere på den sidste procent. Han tror, at det er mord, og nu går jagten ind på gerningsmanden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman.

11:00  

Boligstylisterne (2:6) Skab den rette stemning
Boligstylisterne (2:6) Skab den rette stemning Seks boligstylister med hver deres stil hjælper danskere med at få allermest ud af deres bolig. Katrine besøger en familie med trillinger, som har bedt om hjælp til at få lavet et hjemmekontor. Louise skal style et stort hus i Bagsværd, da kunden har svært ved at få det solgt. Men kunden er lige blevet skilt, og flere rum står tomme, så det er noget af en opgave for Louise. Allan færdiggør et unikt køkken på Amager, som har gennemgået en kæmpe forvandling.

11:15  

I haven med Søren Ryge: Havens træer
I haven med Søren Ryge: Havens træer

11:30  

Frank & Kastaniegaarden - Tækkerør og tjørnegilde
Frank & Kastaniegaarden - Tækkerør og tjørnegilde Frank sorterer tækkerør og er spændt på om han består testen som tagrørsrenser. Han får nemlig besøg af tækkemændene Bjarne og Tony, som skal aftage hans tagrør. Fårene bliver flyttet og kaster sig over tjørnehækken og Frank får hjælp til at tagdække rørstakken.

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

10:25  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

10:40  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

10:55  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (5)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (5)

11:10  

Stop! - Doktor Maja
Stop! - Doktor Maja I dag er Maja doktor. Men at lege læge uden patienter er ikke så sjovt, da hverken mor eller far vil stille op. Maja må finde på en anden løsning.

11:15  

Rabalder
Rabalder Tore er en svækling og faren vil gøre ham sejere. Tore tager med sin far på arbejde, hvor han skal lære at sprænge dynamit. Problemet opstår, da han skal vise sine venner, hvad han har lært.

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Sommertogtet - lyden af vores land (1:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (1:6) I DR1s nye store sommerprogram stævner vært Troels Lyby ud med det ikoniske træskib "Aron af Svendborg". Med sig har han i hvert program tre af Danmarks største musikalske stjerner; denne gang fra Klintholm til Vordingborg med Mads Langer, Peter Sommer og Lis Sørensen. Sammen drager de alle ud på et to-dages sommertogt i vores smukke land. Undervejs vil stjernerne optræde med nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv. Der er med andre ord lagt op til utallige skønne øjeblikke og ikke mindst masser af ægte sommerstemning, når Danmark viser sig fra sin allerdejligste side.

13:15  

Fantino mod Bonde: Savspil, sabelsluger og sikker sex
Fantino mod Bonde: Savspil, sabelsluger og sikker sex I aften bliver Maria Fantino og Christian Bonde udfordret, når de skal prøve kræfter med både vækstlagsmusik og overbevise aftenens jury, der består af teenagere. Jytte Abildstrøm lægger vejen forbi for at spille sav, Safri Duo kommer og giver den gas på scenen og så får vi også besøge af hele DR's kage-darlings, Marcus Grigo og Katrine Foged Thomsen.

14:15  

Runner Runner
Runner Runner Amerikansk thriller fra 2013. Richie franarres sine penge på en pokerhjemmeside. Siden ejes af spillemogulen Ivan Block, og Richie rejser til Costa Rica for at give ham ren besked. I stedet forføres han af Blocks overdådige livsstil og løfter om hurtige penge. Block tager Richie under sine vinger, og snart kan Richie leve sine drømme ud. Han ved ikke, at FBI har kig på Block - og at Block pønser på at give dem Richie i stedet. Medvirkende: Justin Timberlake, Ben Affleck, Gemma Arterton m.fl. Instruktion: Brad Furman.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Explainer - Hvad er ligeløn?
Explainer - Hvad er ligeløn? I Danmark - og i mange andre lande - tjener kvinder mindre end mænd. Også når de er i samme job og på samme arbejdsplads som mænd. Men hvad er ligeløn? Og hvorfor tjener kvinder mindre end mænd?

12:35  

UFO: De tophemmelige rapporter II (3:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (3:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Er der en sammenhæng mellem ufoer og atomvåben? Ufoer er blevet observeret i nærheden af amerikanske luftbaser, og i nærheden af atomdrevne amerikanske krigsskibe. Øjenvidneberetninger tyder på, at disse uidentificerede fartøjer har en utrolig evne.

13:15  

UFO: De tophemmelige rapporter II (4:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (4:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Den tidligere efterretningsofficer Chris Mellon undersøger et af ufo-fænomenets store mysterier. Gigantiske, hurtigt-accelerende trekanter er blevet observeret over hele verden. Hvad er disse objekter, og hvad er deres formål? Et nyt øjenvidne har måske svaret.

13:55  

Indvandringens historie (6:6)
Indvandringens historie (6:6) Politiske flygtninge til Danmark. Gennem 80erne og 90erne bliver Danmark delt midt over i diskussionen af, hvorvidt landet kan bære at modtage flere flygtninge. Udlændingeloven strammes. Nogen mener for lidt - andre for meget. Og de asylsøgere, der kommer ind i landet, skal forsøge at integrere sig mens de er centrum for en hed debat. Sendt første gang 04.05.03

14:35  

USA's vilde madkampe (16:16) Morgenmadsbaronerne
USA's vilde madkampe (16:16) Morgenmadsbaronerne Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Michigan, 1876. Lederen af Battle Creek Sanitarium er lægen John Kellogg. Hans opfindelse granola - uden sukker - bliver serveret hver morgen for patienterne. Hans bror Will ser en guldgrube i morgenmåltidet, men John vil ikke sælge det til masserne. Den tidligere patient Charlie Post stjæler idéen, tilføjer sukker, og sælger sit produkt som Grape Nuts. Men da Will ved et tilfælde opfinder cornflakes, kan han hævne sig over Post.

TVR

12:05  

Pax' jordiske eventyr III (3:10)
Pax' jordiske eventyr III (3:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som frisør i en frisørsalon. Hun klipper hår som aldrig før, giver en berømt stjerne en ypsagonisk frisure, bliver den mest populære i byen - og driver den sure Tante til vanvid.

12:20  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

14:00  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

14:45  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

14:56  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

14:57  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:40  

Søs, Molly og malerne - Asger Jorn
Søs, Molly og malerne - Asger Jorn Søs Egelind er på hjemmebane i Silkeborg, når hun møder Asger Jorn, et godt bud på en dansk landsholdsanfører i malerkunst. Jorn gik forrest og forstod at samle folk, kunst og liv omkring sig. Han var en rastløs rebel og drillepind, der malede ovenpå andres værker, og som var så ligeglad med penge, at han hellere bad folk skride ad h... til med deres dollars end at ville se sin kunst spærret inde i reservater hos de rige.

16:10  

Arving ukendt II (2:6)
Arving ukendt II (2:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Da Waltraud Kristinsson dør i Malmø, er det hendes ønske, at hendes søn Gunnar skal få del i arven. Men det har ikke været muligt at finde ham. Hvorfor har mor og søn mistet kontakten? Kattis Ahlström og Niklas Källner søger svar i Island og Tyskland. Her opdager de, at Waltraud traf et skæbnesvangert valg, som har præget både hendes og sønnens liv.

17:10  

Hjemmefronten (4:6)
Hjemmefronten (4:6) Britisk dramaserie fra 2016. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

15:15  

Store danskere - Liva Weel
Store danskere - Liva Weel Hun er den største revystjerne, vi har haft. Hun voksede op på Vesterbro i København og tog hele Danmark med storm i tyverne og trediverne med sin folkelige charme og sit komiske talent. I dag nynner vi stadig med på "Gå med i lunden", "Ta' og kys det hele fra mig" og "En er for lille og en er for stor". Hun svigtede aldrig sit publikum, men hun levede livet hårdt og sled til sidst sig selv op. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted. Sendt første gang 02.05.04.

15:55  

Kroppen er mit tempel
Kroppen er mit tempel Dansk dokumentar 2020. Hvis du tror at vegetarmad og daglig motion er moderne fænomener, så tro om igen. Allerede for over 100 år siden skriver to danske mænd en bog hver, som får stor betydning for danskernes syn på kroppen. Og sikrer dem berømmelse langt ud over Danmarks grænser. Mændene hedder I.P. Müller og Mikkel Hindhede og deres banebrydende tanker om vegetarisme, daglig gymnastik og seksuel frigørelse bliver toneangivende i årtierne frem til 2. verdenskrig og lægger fundamentet for et kropsligt moderne gennembrud. Historiker Adam Holm går i de to forfatteres fodspor for at undersøge på egen krop, hvor de radikale tanker kommer fra og om nutidens madvaner og kropskultur kan lære noget af de 100 år gamle ideer. Sendt første gang 09.09.2020

16:55  

Vejen mod vest
Vejen mod vest Amerikansk western fra 1967. (The Way West) I 1843 begiver en gruppe modige mænd og kvinder sig ud på en strabadserende rejse tværs gennem USA. Målet for prærievogntoget er Oregon, hvor senator William Tadlock håber at grundlægge et idealsamfund. Men inden de når så langt, venter der dem mange prøvelser. Farlige floder, brændende prærier og flokke af bissende bisoner. Medvirkende: Kirk Douglas, Robert Mitchum, Richard Widmark m.fl. Instruktion: Andrew V. McLaglen.

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder landpiraterne + Vovserne redder pighvarornitologerne

16:55  

Techfix: Kører i legetøjsbil
Techfix: Kører i legetøjsbil Lasse ved lige, hvilken teknik han skal bruge for at snyde øjet, så det ser ud som om Kassem drøner rundt i sin legetøjsbil.

17:00  

TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10)
TV AVISEN for dyr - Gårdens grimmeste gris (10) Torskene er sure over, at man kan sige " torske-dum". Derfor har de samlet sig i en stor torskedemonstration. Nyhedsværten Pjuske spørger dem, hvad man kan gøre ved problemet. Stefan tager ud på en bondegård, for at fortælle grisen Murphy, at han har vundet konkurrencen "Gårdens grimmeste gris". Og så er der dyregymnastik med odderen Lotus, der viser nogle afslappende yoga-øvelser, som får selv værten Pjuske til at slappe fuldstændigt af.

17:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:25  

Osman og Jeppe II (8)
Osman og Jeppe II (8)

17:45  

Vennerne og det grønne lys (3:20)
Vennerne og det grønne lys (3:20) Vennerne overtaler Hugos far til at gå med over i Anders' hus for at finde ud af, hvad der er sket med Anders og familien. Men pludselig hører de mystiske bankelyde. Er det Anders?

17:53  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Design dine bede
Søren Vesters Have - Design dine bede Søren frøsåede alle sine store bede for et par år siden, og nu må han erkende, at de er blevet lige vilde nok. Så han tager på inspirationsbesøg hos Troensehaven for at få tips til at designe bede. Og så skal der bygges gode, solide planteborde - for han har længe manglet et rigtigt planteværksted.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Min natur - Flemming Møldrup padler
Min natur - Flemming Møldrup padler Flemming Møldrup springer i dag på et Stand Up Paddleboard og padler på den smukke Kerteminde Fjord. Livstilseksperten får hjælp og sparring af udendørsmennesket Casper Kjerumgaard.

19:00  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (2:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (2:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Det er den varmeste tid på året, hvor temperaturerne når op på 40 grader. Og det gør det dyrebare vandhul i Mwiba Vildtreservatet til en livline for områdets mest sårbare dyr. Men også til et mål for en klan af berygtede rovdyr: hyæner. Hvordan påvirker de høje temperaturer stedets dyreliv? Og hvilken rolle spiller hyænerne i det økosystem, der er ved at opstå ved vandhullet?

19:15  

Next Level Chef (8:11)
Next Level Chef (8:11) Amerikansk madserie fra 2022. (Next Level Chef) Syltede grisetæer eller sprød svær? Der står svinekød på menuen, og nye spilleregler i konkurrencen. Hvem af de resterende otte kokke er svineheldige og får lov til at fortsætte?

20:00  

Fantino mod Bonde
Fantino mod Bonde Cirkus, dialekter og royalister er i fokus i aftenens Fantino mod Bonde. Med kyndig hjælp fra Cirkus Summarums Mille Gori leverer Christian og Maria både unikke styrkeøvelser og ægte magi. Maria prøver endnu engang kræfter med sangkunsten, når hun synger dialekt-duet med Asger Reher og Christian møder sin absolut største udfordring i mødet med gravhunden Bjarke, som er helt og aldeles ubestikkelig på den royale agility-bane.

DR2

18:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Karen Mukupa fat på salmen "Se, nu stiger solen".

19:05  

Med politiets øjne: Fra Kongens tærskehold til folkets beskyttere (3:3)
Med politiets øjne: Fra Kongens tærskehold til folkets beskyttere (3:3) I 1849 går Danmark fra enevælde til folkestyre. De samme politifolk der den ene dag er kongens håndlangere, skal den næste dag være dem der sikrer befolkningen dens grundlovssikrede rettigheder. Det er dømt til at gå galt, for politiet opfører sig som hidtil. Det resulterer i den første politireform i 1863, hvor samtlige politifolk i Danmark bliver fyret, og hvor kun 25 % bliver genansat. Det nye politi kommer ud og patruljerer i gaderne, og skal nu lære den svære balancegang at opretholde loven og samtidig beskytte og tjene folket. Tilrettelæggelse: Niels Birkemose og Cathrine la Cour. Sendt første gang 07.02.10

19:45  

Frontlinje Bornholm (1:5) Den russiske gasmaske
Frontlinje Bornholm (1:5) Den russiske gasmaske Historikerne Bjørn og Peter tager på en urovækkende jagt tilbage til den kolde krigs Bornholm. De vil løse mysteriet om, hvordan en russisk gasmaske havnede på solskinsøen i 1971. Var russerne også dengang tættere på, end vi troede? Jagten fører dem hurtigt ind i en foruroligende historie; om Bornholms og Danmarks rolle under den kolde krig. En historie der, der pludselig ikke længere føles så fjern.

19:45  

En dag i sommerhus
En dag i sommerhus Et moderne og humoristisk indblik i danskernes mangfoldige anvendelser af landets sommerhuse. Alt fra en virtual reality-motionerende mand i underbukser til teenagepigen, der træder vande i en swimmingpool. Men ingen sommerhustur uden en flok fordrukne venner i færd med et vovet spil dart kombineret med en apatisk musikduo. Disse og mange andre dagdrivere i mere eller mindre bizarre scenarier udgør dokumentaren 'En dag i sommerhus', hvor en hjørnesten i den danske kultur og geografi bliver undersøgt: sommerhuset.

20:15  

Turen går fra Paris til Rom (4:4)
Turen går fra Paris til Rom (4:4) Britisk rejseserie fra 2022. (Bettany Hughes' Grand Tour - From Paris to Rome) Den sidste bid af rejsen går fra Amalfikysten, hvor kunstnere og forfattere har nydt lokale delikatesser og ladet sig inspirere af den overvældende kystlinje. Derfra sejler Bettany til Capri, hvor hun dykker ned til det romerske riges "Las Vegas", en skjult juvel under havet. Og endelig når hun til den evige by, Rom, hvor hun får helt unik adgang til Pantheon og de lokale afslører hemmelighederne bag la dolce vita.

TVR

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:25  

Den lille vampyr
Den lille vampyr Animation fra 2017. Den 13-årige vampyr Rudolf og hans klan er på flugt fra to grufulde vampyrjægere. En dag, da Rudolf er på flugt og er blevet væk fra sin familie, møder han Anton, en dødelig, som er fascineret af alt, der handler om gamle slotte, kirkegårde og vampyrer. Anton hjælper Rudolf i kampen mod hans fjender for at redde Rudolfs familie.

19:46  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIV (8)
Kriminalkommissær Barnaby XIV (8) Engelsk krimiserie fra 2012. (Midsomer Murders) "En sjælden fugl". Ornitologen Ralph Ford hævder, at han har set en sjælden afrikansk fugl i Midsomer. Det skaber splid blandt egnens fuglekendere. Formanden for den lokale ornitologforening nægter at anerkende observeringen, og Ralph forlader foreningsmødet i vrede. Næste dag findes formanden død. Er det Ralph, der står bag? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

22:30  

Lewis: Rædslens form
Lewis: Rædslens form Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: Fearful Symmetry) Barnepigen Jessica Lake findes kvalt. Hendes død rejser en række spørgsmål. Den oprindelige barnepige havde meldt afbud, så var det en fejl, at netop Jessica blev myrdet? Og hvorfor bandt morderen den unge kvindes hænder fast til sengegærdet, efter hun blev kvalt? Jagten på svarene fører Lewis og Hathaway vidt omkring - fra et kollektiv i en besat ejendom til Oxfords velhavende forstæder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

DR2

21:00  

Nul stjerner (3:6) Forlænget weekend i Prag
Nul stjerner (3:6) Forlænget weekend i Prag Prags masseturisme sættes under lup, når Jan og Morten lader sig indfange af dårligt anmeldte restauranter og turistvenlige, timebetalte hoteller. De går også bag om turistfælderne og får de sande og overraskende historier om nogle af de største attraktioner. Endelig er Tjekkiet det land i verden, som drikker mest øl, så turen til Prag byder selvfølgelig også på gyldne dråber i forskellige afskygninger.

21:30  

Frank Hvam: Make Badminton Great Again
Frank Hvam: Make Badminton Great Again Har Frank overhovedet selv spillet badminton? Han går på banen for første gang i 31 år for at bevise det. Frank får også svaret på, hvorfor der ikke er så mange penge i badminton. Og så skal han møde sit store idol: Morten Frost.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Skandaleprinsen Andrew (2:2) Det katastrofale interview
Skandaleprinsen Andrew (2:2) Det katastrofale interview Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023. (We Need to Talk About Prince Andrew) Efter sin separation i 1992 genoptager prins Andrew livet som playboy. I 1999 introducerer Ghislaine Maxwell ham til den amerikanske rigmand Jeffrey Epstein - som introducerer ham til Virginia Giuffre. I 2021 anklager Giuffre ham for seksuelt overgreb, da hun var 17 år. Sammenlagt med anklager om lyssky aftaler, er Andrews ry for alvor ødelagt. Han prøver at forklare sig i et interview med BBC - men det giver bagslag.

23:45  

Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (1:2)
Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Arctic Drift) Arktis. I millioner af år har det tilfrosne ocean afkølet vores planet og styret vores vejr. Men denne afsides verden er ved at smelte ... hurtigt. Og det har konsekvenser for alt liv på kloden. Et globalt forskerhold stævner ud på den største polarekspedition nogensinde. Planen er at udforske Arktis i et helt år for at finde ud af, hvad der er ved at ske - før det er for sent. Og hvad vi kan gøre for at redde vores verden.

TVR
DR1

00:00  

Unge Morse IX (1:3)
Unge Morse IX (1:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Endeavour) Året er 1972, og Morse er tilbage i Oxford. I en universitetshave findes en mand død - et fund, der fører Morse til et fejret symfoniorkester. Samtidig bliver et grusomt mord begået i en forladt lagerbygning. Ofret er en forbryder fra London. Hvad lavede han i Oxford?

01:30  

Columbo: Hjerne til at dræbe
Columbo: Hjerne til at dræbe Amerikansk krimi fra 1977. (Columbo: The Bye-Bye Sky-High I.Q. Murder Case) En højt begavet revisor, der har taget af kassen, bliver opdaget af sin partner. Han myrder sin kollega og mener selv, at han er så genial, at det ikke kan afsløres. Men Columbo er ham en værdig modstander.

02:40  

The Bay IV (2:3)
The Bay IV (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. Familien Metcalfs børn kæmper for at komme sig over deres tab. Samtidig overrasker Dean Metcalf Jenn ved at presse på for at vende tilbage til jobbet. Videoovervågning fører til en ny vending i sagen - mens Chris og Erins uoverensstemmelse når nye højder.

DR2

00:30  

Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (2:2)
Verdens vildeste polarekspedition - Et år på isen (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Arctic Drift) Forskerholdet har allerede stået ansigt til ansigt med isbjørne, voldsomme storme og revnende is. Og i det konstante polarmørke kæmper de med at udføre nye forsøg for at få svar på de vigtigste spørgsmål af alle: Hvor meget is er der egentlig i Arktis? Og hvilken betydning har afsmeltningen af indlandsisen for den globale opvarmning?

01:25  

De vilde 90'ere (2:10)
De vilde 90'ere (2:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) Action, strand og sex. Tv-serien Baywatch handler om de unge og de smukke. Den tyske stjerne David Hasselhoff og playboy-pigen Pamela Anderson tiltrækker en milliard seere verden over. Men i skyggen af Californiens sol lurer vold, afhængighed og en meget høj pris for skønheden. En sex-video med Pamela Anderson og Tommy Lee Jones bliver lækket. Hvordan blev videoen symbolet på internet-era'ens kamp om penge og retten til et privatliv?

02:10  

Playboys hemmeligheder (5:12) Beskidte penge
Playboys hemmeligheder (5:12) Beskidte penge Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-firmaet blev fremstillet som et imødekommende sted for kvinder, men to tidligere ansatte, Miki Garcia og Playboy-bunny P.J. Masten, afslører her den voldsomme seksuelle chikane, de blev udsat for på vej op ad rangstigen i virksomheden.

02:50  

Playboys hemmeligheder (6:12) Den store løgn
Playboys hemmeligheder (6:12) Den store løgn Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Tidligere Playmates fortæller om deres tid som modeller for Playboy. De beskriver et hårdt miljø med stoffer, pornografi og prostitution. Omstændigheder, som i 1980 fik Miki Garcia til at vidne mod Playboy foran Reagan-administrationens pornografi-kommission.

03:35  

End of the Century: The Story of The Ramones
End of the Century: The Story of The Ramones Amerikansk musikdokumentar fra 2003. One, two, three, four! I 1974 blev New Yorks musikverden blæst bagover af et nyt band. Iklædt læderjakker, gummisko og slidte jeans indtog fire langhårede rødder fra Queens scenen bevæbnet med en række rock'n'roll-ørehængere, der blev fyret af i et rasende tempo. Punken var født. Her får du den både opløftende og tragiske historie om et af rockhistoriens mest indflydelsesrige bands.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MOELDRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0609004112