Møldrup
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 23. februar 2024

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 23. februar 2024

DR1

05:35  

En ny begyndelse II (4)
En ny begyndelse II (4) Australsk dramaserie fra 2014. (A Place to Call Home) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

06:20  

Jens i vildmarken (1:6)
Jens i vildmarken (1:6) Norske naturserie fra 2019. (Jens i Villmarka) Friluftsmanden Jens Kvernmo har en vild plan. Han vil rejse fra Finnmark i Nordnorge og hele vejen til Trøndelag med seks hunde. Problemet er bare, at han aldrig har kørt hundeslæde før - og hurtigt erfarer, at Finnmarksvidda i februar ikke er til at spøge med.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

OBS
OBS Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang om havfald. Tag en test for at tjekke diabetes eller tjek for alzheimer.

07:20  

Kontant: Læger på kanten (1:2)
Kontant: Læger på kanten (1:2) En erfaren læge, kendt fra TV, opkøber lægeklinikker i de yderste områder af Danmark. Men patienterne har aldrig set lægen og bliver ofte i stedet tilset af sygeplejersker. Noget tyder på, at lægen bruger mere tid i en privatklinik i Nordsjælland og i virkeligheden blot er stråmand for sundhedskoncernen Alles Lægehus, der er ejet af en international milliardkoncern. Men var det meningen, at danske lægehuse skulle drives af udenlandske investorer? Jacob Kragelund går på jagt efter svar. www.dr.dk/kontant

07:50  

Jenter fra Norge: Jægerkorpsets seje kvinder (2:2)
Jenter fra Norge: Jægerkorpsets seje kvinder (2:2) Norsk dokumentarserie. 60 kvinder søgte ind i Norges eneste specialstyrke for kvinder. Nu er der kun 11 tilbage, de andre klarede ikke optagelseskravene. Hvem er de næste, der ryger? Der er masser af udfordringer til dem. Blandt andet en lang, tung vinterøvelse, hvor de bliver vækket midt om natten og hurtigt skal være klar til at fortsætte.

08:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

06:40  

Deadline: Svigter venstrefløjen de unge mænd?
Deadline: Svigter venstrefløjen de unge mænd? Køn er en magtfaktor i politik, og mænd stemmer blåt, og kvinder stemmer rødt. Nu får Liberal Alliances succes hos især de unge mænd Socialdemokratiets Ungdom til at kalde på selvransagelse på venstrefløjen. Manden er nemlig blevet svigtet på den identitetspolitiske slagmark, lyder anklagen. Ungdomsformand Katrine Evelyn Jensen møder Enhedslistens Rosa Lund til debat hos Astrid Berg i Deadline.

07:05  

Deadline: Navalnys sidste nadver
Deadline: Navalnys sidste nadver Døde den russiske opposition efter oppositionslederen Navalny døde i en fangelejr i Sibrien? Gæster er Ruslandskorrespondent, Emil Rottbøll og Kathrine Stevnhøj, PHD. Vært er Issa Mahmoud Jeppesen.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

06:45  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:55  

Hey Duggee (19)
Hey Duggee (19)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

07:45  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

07:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Åh nej! Skurken DiktaThor har fået telepatiske kræfter, og pludselig lykkes det ham at visne en af Baskers planter. Der er brug for en superhelt - men kan Sprinter redde planterne, og kan han vende DiktaThors nye evner til noget positivt?

08:00  

Paddington II
Paddington II

08:10  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

08:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:20  

Costa Rica: Naturens skatkammer
Costa Rica: Naturens skatkammer Østrigsk dokumentar fra 2021. (Costa Rica: The Rise of Nature) Tropisk tørskov, regnskove, vulkaner og havparker. Costa Rica er et lille land, der rummer hele seks procent af klodens kendte dyre- og plantearter. Mange af disse har været tæt på at blive helt udryddet. Men takket være biologer og den lokale befolkning giver genopretning af de oprindelige skove nyt håb for fremtiden.

10:15  

Dage i haven (1:6)
Dage i haven (1:6) Svensk haveprogram. Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning, både ude og inde.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (12)
Antikkrejlerne XVI (12) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:17  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

09:20  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.

09:35  

MikroMakkerne - Skrubtudsen
MikroMakkerne - Skrubtudsen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:49  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:08  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Vidundervovsen Vaffel (12)
Vidundervovsen Vaffel (12)

10:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - Ø
Skæg med bogstaver - Ø Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2011 (17)
Bonderøven 2011 (17) På Kastanjegården skal roerne skal tages op, inden frosten kommer. Det foregår med håndkraft og gummivogn. Stalden skal gøres færdig, så Frank går i gang med både at lave ny dør og lægge murstensgulv. Sendt første gang 25.10.11

12:45  

Søren Ryge: Hjemmefra - forårsfest på gårdspladsen
Søren Ryge: Hjemmefra - forårsfest på gårdspladsen Der skal være forårsfest hos Søren Ryge. Ikke vejfest, men havefest på den grønne gårdsplads. Med naboer, venner og familie. Med mad og drikke, kaffe og kringle. Og med dans! Den dans, de har danset i hans familie, når der var fest - så længe han kan huske. Alle kan være med, og det er vildt hyggeligt.

13:15  

Små øer - store historier (5:5)
Små øer - store historier (5:5) Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter og historiker Christina Vorre til Danmarks østligste øer - øgruppen Ertholmene. Her skal vi høre historier om øernes grusomme fortid som fangelejr - og en ekstrem hård justits imod de udstationerede soldater. Vi skal høre beretningen om dengang hovedøen, Christiansø, var centrum for en kæmpe dansk flåde af pirater der med stor succes kaprede fjendtlige skibe i Østersøen - udelukkende fra små robåde. Rane tager os også 80 millioner år tilbage i tiden - til dengang man kunne møde en 25 meter lang dinosaurus i området, som i dag er et eneste sted, hvor man kan finde spor efter de store kæmper i Danmark.

13:55  

Vores første hus: Et hus med plads til 5
Vores første hus: Et hus med plads til 5 Dan og Stines familie på 5 er vokset ud af deres lejlighed i byen. Derfor har de købt et stort hus i Bagsværd. Men før huset er klar til indflytning, skal de flytte vægge, rive lofter ned og grave gulve op.

14:25  

Hammerslag 2019 - Idyl til lavpris i Sønderjylland
Hammerslag 2019 - Idyl til lavpris i Sønderjylland Hammerslag er taget til Sønderjylland, hvor jagten er sat ind efter idyl til lavpris. Men hvor meget skal man egentlig af med, når man vil bo i Morten Korch'ske omgivelser? Vi lægger ud i landsbyen Stollig med et hus, der har alt, hvad man forbinder med landlig idyl - og selvfølgelig er det med stråtækt tag. Så skal der sættes pris på en gennemrenoveret landejendom med udsigt over markerne. Og til sidst venter der en tidligere købmandsgård i Tønder, som er en af byens ældste ejendomme. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:05  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

12:20  

Sprinter Galore III - Kommunen (3)
Sprinter Galore III - Kommunen (3) Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.

12:35  

Sprinter Galore III - Babyalarm (4)
Sprinter Galore III - Babyalarm (4) Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.

12:50  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

13:05  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

13:10  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:10  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

13:10  

Transformers
Transformers Sandheden om Terran-parret bliver afsløret, da Malto-familien tager en sidste kamp mod Croft og hendes skumle kræfter indeni G.H.O.S.T.

13:10  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:30  

Lucky Luke - Skolemesteren (51)
Lucky Luke - Skolemesteren (51) Skolemesteren

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Selv en superhelt kan komme til skade, erfarer Sprinter, da han brækker sit ene ben. Nu hvor han skal holde sig i ro, øjner skurken DiktaThor straks muligheden for at overtage magten - han har bare glemt at tage højde for Sprinters superheltemakker Leo ...

14:02  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:05  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden - Sæbekassebiler
Motor Mille og Børnebanden - Sæbekassebiler Alle hjulene fra byens barnevogne er blevet stjålet og sat på sæbekassebiler. Selvfølgelig får børnene skylden. I Legeland må Motor Mille og Børnebanden klæde sig ud for at narre Langemand, som ved, at han skal kigge efter en pige med fletninger og tre irriterende børn.

14:50  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

DR1

15:10  

Kender Du Typen? 2022 - Med stiletter og ladcykel
Kender Du Typen? 2022 - Med stiletter og ladcykel Kender Du Typen? besøger denne gang en hovedperson, der cykler hjemmefra i sneakers, men skifter til stiletter når hun er fremme ved sit job. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup er begejstrede for indretningen i taglejligheden på Frederiksberg, men bogreolen ændrer fuldstændig deres førstehåndsindtryk af hovedpersonen. Vært: Anna Lin

15:40  

Kriminalkommissær Foyle (21)
Kriminalkommissær Foyle (21) Engelsk krimiserie fra 2010. (Foyle's War) "Racespændinger". Krigen er forbi, men ikke alt er den rene idyl. Hastings er præget af racespændinger. En gruppe sorte amerikanske soldater, der venter på at blive sendt hjem, er uvelkomne i byen. Samtidig er Sam begyndt at arbejde på Adam Wainwrights guest house. Her ser nogle af gæsterne skævt til en ung enlig mor, der har fået et barn med en sort amerikansk soldat. Da der bliver begået et mord, må Foyle træde i aktion. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Gabe Kelly: Obi Abili. Instruktion: David Richards.

17:15  

En ny begyndelse II (5)
En ny begyndelse II (5) Australsk dramaserie fra 2014. (A Place to Call Home) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

17:00  

Debatten
Debatten Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger. Hver torsdag direkte fra DR Byen. Vært: Clement Kjersgaard.

TVR

15:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:18  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:25  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:00  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

16:15  

Paw Patrol III (2)
Paw Patrol III (2) Tegnefilm med dansk tale

16:40  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Plantedag + Mission oprydning

17:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

17:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget smukke og mystiske kamæleon. På sin jagt støder han på et kæmpestort tusindben med en helt særlig overlevelsesteknik. Han finder også en lille skildpadde og smager på naturens egen snack i form af en levende termit.

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor har vi øjenvipper? Hvordan kan det være, at pizzabakker er firkantede, når pizzaer er runde? Og hvorfor er så mange af os bange for netop slanger og edderkopper? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Den magiske klub - Festen
Den magiske klub - Festen Klubben er klar til fest, men pludselig opdager Gro, at hun kan høre Lunas tanker. Luna er ikke så ærlig som Gro troede, og de to piger bliver uvenner. Kan de tilgive hinanden? Se Den magiske klub med magi og MGP sange.

17:45  

Den magiske klub - Merles klon
Den magiske klub - Merles klon Merle og Topper pranker de andre i klubben, men pludselig dukker en tro kopi af Merle op. Sammen finder de på nye og vilde pranks, men er der grænser for, hvor langt man kan gå? Se Den magiske klub med magi og MGP sange.

17:50  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Der er kapløb om de bedste ting, når Rikke Fog og hendes far, Frede, styrter ind på et stort, udendørs loppemarked. For her gælder det om hurtigst muligt at slå en klo i de bedste ting. Bilhandleren Søren Sørensen tager på bilauktion, men salget af hans biler går ikke helt som forventet. Og så holder Søren Falk fødselsdag for sin butik og giver alternative rabatter til sine kunder.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Helt nye og klassiske tegnefilm for hele familien: Mød den tapre prins Ivandoe, dyk ned i den nordiske mytologi i Høj, pas på Femlingerne og følg med i nye eventyr med Fluernes Herman.

20:00  

Forsvundne arvinger VII: Død før tid (4:5)
Forsvundne arvinger VII: Død før tid (4:5) En kvinde dør alene i sin lejlighed, tynget af en tragedie og uden kontakt til sin familie. I jagten på arveberettigede slægtninge viser det sig, at hendes far har haft mere end én familie. Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh leder efter arvinger til en afdød person og forsøger undervejs at opklare, hvorfor arvingerne og afdøde har mistet kontakten.

DR2

18:00  

80'erne tur/retur: 1984
80'erne tur/retur: 1984 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1984. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. På Amager bliver rockeren Makrellen skudt ned, Buster Oregon Mortensen dukker op på TV og Danmark ryger hele vejen til semifinalen i EM.

18:30  

80'erne tur/retur: 1985
80'erne tur/retur: 1985 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1985. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Den internationale terror kommer til Danmark, da en bombe springer midt i København - Danmark slår Sovjetunionen til VM og hele landet synger med på Nannas støttesang "Afrika".

19:00  

Mørklægning (2:2)
Mørklægning (2:2) Dansk dramaserie fra 1992. Efter besættelsesmagten har sat det danske politi ud af spillet, fortsætter kriminalbetjent Nielsen i det skjulte sin efterforskning af Baumann-sagen - og bringer dermed både sig selv og sine nærmeste i overhængende fare. Forklædt og med sine forfølgere lige i hælene forsøger han at trænge til bunds i mysteriet. Men jo mere han finder ud af, jo mere umulig ser opklaringen ud. Medvirkende: Ole Ernst, Henning Jensen, Solbjørg Højfeldt, Kurt Ravn, Susse Wold, Peter Schrøder, Peter Gantzler m.fl. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt.

20:00  

Stockholm
Stockholm Canadisk komediedrama fra 2018. En dag i 1973 røver Lars Nystrom Kreditbanken i Stockholm. I banken tager han gidsler i håb om at få udleveret en million dollars, få sin ven Gunnar løsladt fra fængslet og køre derfra i en sej flugtbil. Men politiet vil ikke forhandle, og timer bliver til dage. Et af gidslerne, Bianca, fatter sympati for Lars, da hun opdager, at han inderst inde er et godt menneske. En følelsesmæssig forbindelse, der gav navn til fænomenet "Stockholmsyndromet". Medvirkende: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong m.fl. Instruktion: Robert Budreau.

TVR

18:00  

F for Får IV (14)
F for Får IV (14)

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:00  

F for Får IV (13)
F for Får IV (13)

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:10  

Petronix
Petronix Da Emma bliver vred over, at Jia har gemt deres legeaftale, synes Jia, at hun er for følsom til at være helt. Men Jia skal snart lære, at følsomhed og heltemod går hånd i hånd

18:25  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:30  

Peter Pedal
Peter Pedal

19:45  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

20:00  

Flummerne
Flummerne Mød Flummerne i form af de to nuttede, donut-formede pelsdyr Op og Ed, og tag med dem på en eventyrlig tidsrejse. Ved et uheld med en magisk blomst rejser makkerparret fra år 1835 og frem til nutidens Shanghai. Her oplever de for første gang trafik, de smager fastfood, og det værste af det hele er, at de opdager, at flummere er en uddød dyreart! Nu er det op til det gakkede par at redde sig selv, og måske kan de endda ændre på historiens gang og redde deres arts overlevelse...

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

The Hitman's Bodyguard
The Hitman's Bodyguard Amerikansk actionkomedie fra 2017. Bodyguarden Bryce får til opgave at beskytte sin fjende, den berygtede lejemorder Kincaid. Kincaid skal nemlig vidne mod den morderiske diktator Dukhovich ved krigsforbryderdomstolen i Haag, og nu skal Bryce sørge for, at han kommer til Holland i hel tilstand. Det er lettere sagt end gjort, for Dukhovichs hær af mordere gør deres bedste for at stoppe den umage duo. Medvirkende: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman m.fl. Instruktion: Patrick Hughes.

23:25  

A Star Is Born
A Star Is Born Amerikansk drama fra 2018. Den erfarne musiker Jackson opdager - og forelsker sig i - sangerinden Ally. Ally kæmper for anerkendelse, og hun er tæt på at lægge musikken på hylden, da Jack lokker hende tilbage i rampelyset. Men netop som Ally får vind i sejlene, begynder parrets forhold at bryde sammen, alt imens Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner. Medvirkende: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott m.fl. Instruktion: Bradley Cooper.

DR2

21:25  

Den ukrainske chauffør (1:10)
Den ukrainske chauffør (1:10) Ukrainsk dramaserie fra 2023. (In Her Car) Under krigen i Ukraine giver psykologen Lydia en række forskellige personer et lift i sin bil. Hver passager har sin egen unikke historie om livet i en krigszone. I Kyiv samler Lydia den unge kvinde Olha op for at køre hende til Kharkiv. Olha fortæller om sit anspændte forhold til sin søster Vika. Pludselig slår de første russiske missiler ned. Snart ankommer kvinderne til Vikas udbombede hus.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Truslen mod Ukraine (1:2) Optakten
Truslen mod Ukraine (1:2) Optakten Tysk dokumentarserie fra 2021. (War in Europe: Drama in Ukraine) Europas største land drømte om en fremtid i EU. Men Rusland annekterede Krim i 2014, og Ukraine er fanget i midten af et geopolitisk spil mellem Øst og Vest. Skuespilleren og komikeren Volodymyr Zelenskyj lovede i sin valgkampagne at skabe fred og vandt en jordskredssejr i 2019. Se eksklusive interview med Zelenskyj, internationale eksperter og politikere. Hvorfor er forholdet mellem EU, USA og Rusland så kompliceret?

23:05  

Truslen mod Ukraine (2:2) Fanget mellem Øst og Vest
Truslen mod Ukraine (2:2) Fanget mellem Øst og Vest Tysk dokumentarserie fra 2021. (War in Europe: Drama in Ukraine) Siden annekteringen af Krim i 2014 har krigen i Donbass krævet over 14.000 menneskeliv. Den ukrainske præsident Zelenskyj mødes i 2019 med Putin for at diskutere fred. Der er små fremskridt, men provokationer fra begge sider gør det umuligt at opbygge tillid mellem Rusland, EU og USA. Internationale eksperter, politikere og journalister forklarer, hvorfor Ukraines fremtid er så vigtig for Europas sikkerhed. Er der en vej ud af krigen?

23:55  

Jægerne
Jægerne Svensk krimi fra 1996. (Jägarna) Storbypolitimanden Erik Bäckström flytter tilbage til hjemstavnen, hvor han bliver modtaget som en helt. Den retskafne politimand får straks færten af en lokal skandale, og da han går i gang med opklaringen, forsvinder enhver form for velvilje fra de lokale. Efter en alvorlig forbrydelse bliver det klart, at Bäckström selv kan blive næste offer, hvis han fortsætter efterforskningen. Medvirkende: Rolf Lassgård, Lennart Jähkel, Jarmo Mäkinen m.fl. Instruktion: Kjell Sundvall.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:30  

Hamilton II (4:4): Regnskabets time
Hamilton II (4:4): Regnskabets time Svensk thrillerserie fra 2022. Hamilton har ramt bunden efter de frygtelige følger af hans seneste mission. Han opfører sig stadig mere selvdestruktivt, men lader sig overtale til at tage en ny opgave. Han sendes til Polen for at hente en svensk forretningsmand, der ligger ind med vigtige oplysninger, hjem til Sverige. Men snart løber missionen ind i alvorlige problemer.

03:05  

Dage i haven (3:3)
Dage i haven (3:3) Svensk haveprogram. I dag skal der lægges allersidste hånd på bryllupsforberedelserne. Og der skal være styr på alt lige fra brudebuket til ringe og menu, for om lidt kommer brudeparret!

DR2

01:50  

Rytteriet (11:20)
Rytteriet (11:20) Dansk satire fra 2012 Nej, hvor bliver det bare hyggeligt. Mød blandt andre snobberne Poul og Fritz, ægteparret Erik og Else, digtoplæseren Mogens Fausk og Gumbasmanden.

01:50  

Rytteriet II (1:8)
Rytteriet II (1:8) Dansk satire fra 2013 Kom og få en rødvinsmøsser, for nu starter den nye sæson af Rytteriet. Erik og Else har inviteret venneparret John og Tulle til middag med lækre isbåde til dessert, men det kokser for Erik, da han bliver gjort opmærksom på, at der har sat sig et stykke kød i hans skæg. Mød også præsten, der har tabt meningen med det hele, kom til hyggeaften i Aksels stue, og oplev stor livsvisdom med snobberne Poul og Fritz.

02:15  

Rytteriet (12:20)
Rytteriet (12:20) Dansk satire fra 2012 Nej, hvor bliver det bare hyggeligt. Mød blandt andre snobberne Poul og Fritz, Mor og Datter, En Voksen Mand og Jørgen Leth.

02:15  

Rytteriet II (2:8)
Rytteriet II (2:8) Dansk satire fra 2013 Se den nye sæson af Rytteriet og få en fastere barm, et bedre syn og i det hele taget et langt mere harmonisk liv. Mød blandt andre Erik og Else i ægteskabelig krise, præsten der har mistet troen, og kom til håndarbejdsaften hjemme hos Aksel. Medvirkende: Rasmus Botoft og Martin Buch, m.fl.

02:40  

Jagten på Gaddafis skjulte oliemilliarder
Jagten på Gaddafis skjulte oliemilliarder Olie gjorde Muammar Gaddafi til Afrikas rigeste diktator. Men efter hans død synes ingen at vide, hvor de mange oliemilliarder er blevet af. Her følger vi to hold dusørjægere, der hævder, at de vil finde pengene og bringe dem tilbage til det libyske folk. Men intet er så simpelt, som det ser ud - og begge hold er villige til at gøre alt for at få fat på byttet. Hollandsk dokumentar fra 2020. (Dokumania) (The Hunt for Gaddafi's Billions)

TVR

03:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, MOELDRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0221213918